Adat Kebiasaan Baru ( AKB ) Dalam Versi Bahasa Daerah SUNDA Jawa Barat

BANDUNG JAWA BARAT- Dalam Masa Pendemi  Covid-19 mari kita waspada dan tetap terapkan protokol Kesehatan di area publik seperti ( PASAR, TEMPAT WISATA dsb)  dengan cara:

1.mencuci tangan dengan sabun dan air mengalir

2. Memakai masker 

3. Menjaga jarak minimal 1,5 meter diantara kita

Versi bahasa Daerah Sunda / Jawa Barat 

BANDUNG JAWA BARAT- Dina Mangsa Wabah Covid-19 hayu  urang  waspada jeung  urang kudu ngalaksanakeun  ka kuduuan aturan kasehatan  di tempat balarea seperti ( PASAR, TEMPAT WISATA jeung  nu lainna) ku Cara:

1. Ngumbah  leungeun  make  sabun jeung  cai  anu ngacor 

2. Make panutup  irung  jeung  baham

3. Ngajaga  sakurang  kurangna  1.5 m antara urang jeung  urang

Indonesia satu , 15 Juli 2020